In januari 2017 heb ik de basisopleiding PMU behaald en sindsdien heb ik al vele master trainingen gevolgd om op de hoogte te blijven van alle nieuwe technieken en ontwikkelingen. Ik wil kwaliteit leveren en daar hoort een doorlopende leerschool bij!

Klik hier voor verschillende voorbeelden van Permanente Make-Up!

Werkwijze:

Tijdens het intake gesprek worden uw wensen besproken en word er een passend advies gegeven over kleur en vorm. Wanneer u duidelijke wensen heeft over de vorm dan is het aan te raden om met de eyeliner of wenkbrauwen ‘getekend’ te komen.

Doet het pijn?

Nee. Permanente make-up is niet geheel gevoelloos, maar wordt over het algemeen niet als pijnlijk ervaren. De meeste mensen zijn van tevoren huiverig maar vinden het uiteindelijk reuze meevallen.

Hoelang duurt een behandeling?

Voor het mooiste resultaat zijn altijd 2 behandelingen nodig, soms 3. De eerste behandeling duurt 1 a 2 uur. De nabehandeling duurt ongeveer 30 minuten. Er dient een periode van tenminste 6 weken tussen de behandelingen te zitten i.v.m. de genezingstijd van de huid. Het resultaat is niet gelijk zichtbaar. De kleur zal in de eerste week nog vervagen met 30% tot 60%. Het uiteindelijke resultaat ziet u na 4 weken. Voor mooie PMU geldt GEDULD!

Hoelang blijft permanente make-up zitten?

Hoelang permanente make-up blijft zitten is per persoon verschillend. Wenkbrauwen vervagen sneller door invloed van UV-licht en wordt geadviseerd ieder jaar bij te werken. Eyeliner zal langer dan een jaar mooi blijven. In de loop van de tijd zal het pigment vervagen en zelfs helemaal verdwijnen als u het niet meer bij laat werken.

Kwaliteit, veiligheid en hygiëne:

Naast kwaliteit staat hygiëne en veiligheid bij mij voorop. Mijn praktijk is goedgekeurd door de GGD. Mede hierdoor kunt u ervan verzekerd zijn dat PMU bij Beautyone volledig veilig is. Uiteraard worden alleen steriele naaldmodules gebruikt die na afloop worden vernietigd. De pigmenten die gebruikt worden zijn veilig en kleurecht, hierdoor loopt u geen risico op verkleuringen.

Wat u moet weten voor een PMU behandeling:

 • 24 Uur voor de behandeling geen alcohol, pijnstillers (met uitzondering van paracetamol) en zo min mogelijk cafeïne.
 • De 2 gezichtshelften zijn niet gelijk. Perfectie is het doel, maar niets is perfect. Uw wenkbrauwen zijn zusjes, geen tweelingen. Symmetrische wenkbrauwen bestaan niet!
 • Kinderen onder de 12 jaar zijn niet toegestaan tijdens een behandeling, ook niet onder begeleiding.
 • Het pigmenteren van het gezicht is een stilte proces; er word tijdens mijn behandeling niet gefilmd, foto’s gemaakt, gebeld, gegeten of gedronken. Of ik moet hier toestemming voor hebben gegeven.
 • Bij zwangerschap of borstvoeding zet ik geen PMU.
 • Bij een oogbehandeling moeten lenzen uit zijn. Na de behandeling mogen lenzen weer in. Was vooraf goed uw handen en gebruik hiervoor alleen steriel water, GEEN zoutoplossing!
 • Bij het dragen van harde lenzen i.c.m. siliconenvloeistof kan het zijn dat de eyeliner niet goed pakt. Dit omdat de siliconen ook echt in de huid gaan zitten.
 • Botox/fillers moet óf 2 weken voor óf 2 weken na een wenkbrauwbehandeling worden uitgevoerd.

Nazorginstructies:

 1. De genezingstijd voor PMU bedraagt ongeveer 1 week. Persoonlijke hygiëne is tijdens de genezingstijd absoluut noodzakelijk.
 2. Raak de PMU zo min mogelijk aan met de handen, niet aan de korstjes komen!
 3. Houdt de PMU droog voor 1 week.
 4. Wenkbrauwen > ga niet sporten voor 1 week. Eyeliner > ga niet sporten voor 3 dagen.
 5. Gebruik geen enkele vorm van make-up op de PMU voor 1 week.
 6. Bubbelbaden, zwembaden, sauna en stoombaden vermijden voor 1 week.
 7. De behandelde huid niet blootstellen aan zon of zonnebank voor 1 week.
 8. Smeer uw PMU niet in met dagcrème of iets dergelijks, mits anders voorgeschreven door uw specialiste.
 9. Druppel geen wonddesinfectie zoals Sterilon of Betadine op de wond.
 10. Bedek de behandelde huid niet met pleisters of verband.
 11. Gebruik ook na de genezingstijd altijd een hoge SPF tijdens het zonnen op uw wenkbrauwen.

Neem contact op voor een vrijblijvend consult! Natuurlijk is het ook mogelijk om gelijk behandeld te worden!

De gemiddelde wachttijd is 2 tot 3 maanden, hou hier rekening mee en plan op tijd om teleurstellingen te voorkomen. Hou hier ook rekening mee met het verzetten van een afspraak [met name de nabehandeling die binnen 3 maanden dienen plaats te vinden].

Wilt u een afspraak PMU verzetten? Zorg er dan voor dat u dat uiterlijk 48 uur van te voren doet. Indien u niet of later afzegt wordt er 50% van de behandeling in rekening gebracht. Dit i.v.m. de ruime behandeltijd die voor u is gereserveerd. U kunt mij 24 uur per dag, 7 dagen in de week bellen om een bericht achter te laten.

Klik hier voor de prijzen van PMU